Предстои настъплението на ВСУ. В това отношение има добри и

...
Предстои настъплението на ВСУ. В това отношение има добри и
Коментари Харесай

Настъплението на ВСУ - има добра и лоша новина. Ще разкажем и за двете

Предстои настъплението на ВСУ. В това отношение има положителни и неприятни вести. Константин Малофеев описа и за двете. Според него Русия има два сюжета по какъв начин да посрещне врага и да отвърне на удара. Времето за довеждане докрай на СВO непосредствено зависи от това кой път ще бъде определен през днешния ден.

Фронтовата линия е неспокойна в очакване на идното нахлуване на Въоръжените сили на Украйна. Западните медии се разграничават в изказванията си, като показват разнообразни дати за началото на акцията. Според една от версиите тя ще стартира на 30 април, означи икономическият наблюдаващ на канала Юрий Пронко в главната стратегия на Царград.

По един или различен метод няма подозрение, че украинските войски ще преминат в офанзива в близко бъдеще. Това се потвърждава от високата централизация на противников сили и техника, която е закрепена в няколко основни посоки едновременно.

На този декор съветският президент Владимир Путин посети зоната на СВО. Той посети щаба в Херсонска област и ЛНР и със самото си наличие сподели решимостта на съветския свят да продължи борбата до край.

Подробна оценка на обстановката както на фронтовата линия, по този начин и на политическата интернационална сцена в ефира на „ Първи съветски “ даде създателят на телевизионния канал Царград Константин Малофеев.

Русия няма да се отметне

Той акцентира, че с дръзката си аудиенция президентът ясно показва, че има дефинитивно разлъка с " партията на мира ", която през последната година се пробва да лобира политическите си ползи за сметка на остатъците си от въздействие.

Нашият Върховен Главнокомандващ ясно сподели, че е Главнокомандващ. И че сме на поход, че това е война, и то война, уповавам се, до края. Тъй като е малко евентуално Владимир Владимирович да е летял в зоната на СВO месец или два месеца преди каквито и да било договаряния за мир, който не ни е нужен в този момент. Защото ще е при условия, при които съветското население, което в този момент живее под петата на украинския режим, ще остане на окупираните от нацистите територии, - акцентира Малофеев.

СВO навлиза в нов стадий

Радикализацията на дейностите на съперника принуждава нашата войска да работи по-твърдо. Основателят на Първия съветски уточни, че първоначално наподобява ни беше неловко да нападаме украински позиции, само че по-късно трябваше да преминем към заличаване на сериозната инфраструктура на врага:

Очаква се ново повишение на равнището на принуждение, за жалост, от тяхна страна. И този път би трябвало и без момент съмнение да предприемем решителни стъпки, т.е. да използваме оръжия за всеобщо поразяване против въоръжените сили на Украйна.

Следователно е доста евентуално да се наложи да се употребяват тактически нуклеарни оръжия. Ако отново загинат мирни съветски хора, Русия към този момент няма да има опция да си играе игрички.

Малофеев напомни, че обстрелът на мирните градове на Донбас е последван от провокации, както в Буча, а по-късно откровени терористични офанзиви - удар по Кримския мост, взривяване на колата с политолога и публицист Дария Дугина, нахлуването в Брянска област, убийството на военния пълководец Владлен Татарски:

В отговор би трябвало да развържем ръцете си. И като се има поради, че нашият боеприпас от оръжия за всеобщо заличаване надвишава с доста освен арсенала на Украйна, само че и на цяла Западна Европа, този удар би трябвало да е толкоз осезателен за киевските стратези и кръвожадните фанатици от Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6, които стоят зад тях, че всички те в действителност да почувстват болежка.

Отлагането е рисково

Ако Русия се възползва от момента на вражеската атака, с цел да покаже на Киев, че е изправена пред мощ, която я превъзхожда доста, че няма да има повече игра на отстъпки, тогава тази акция на ВСУ ще бъде последната.

Ако пропуснем шанса, не демонстрираме действителните си благоприятни условия и всичко се ограничи до мудни офанзиви, тогава, за жалост, по-нататъшното развиване на обстановката ще докара до позиционна война. Но все пак съм сигурен, че въпреки всичко ще спечелим, въпреки и в по-дългосрочен проект, тъй като нашата политическа система е доста по-стабилна, акцентира създателят на Константинопол.

Той изясни, че Съединени американски щати са изправени пред тежки избори, които ще решат ориста на Украйна, която е единствено васал на Вашингтон:

Белият дом ще има огромни проблеми, в случай че [президентът на Съединени американски щати Джо] Байдън би трябвало да стартира акцията си без печеливша изразителност, в случай че няма с какво да се похвали с спора в Украйна, което се кани да направи. Следователно Съединени американски щати са изправени пред огромни политически проблеми и даже при окопна война преимуществото ще бъде на наша страна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР