Предстои много вълнуваща седмица за феновете на българския тенис. Погледите

...
Предстои много вълнуваща седмица за феновете на българския тенис. Погледите
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 14-20 март


Предстои доста вълнуваща седмица за почитателите на българския тенис. Погледите ще са ориентирани най-много към Индиън Уелс, където Григор Димитров е насочен към ново мощно показване след полуфинала в Калифорния предходната година. Това обаче надалеч няма да е единственият шампионат с българско присъединяване в идващите дни.

Григор Димитров – ATP 1000 в Индиън Уелс (САЩ)

Григор Димитров доближи до трети кръг на Мастърс шампионата в Индиън Уелс след двусетов триумф над Джордан Томпсън. Следващият конкурент на първата ни ракета ще бъде Александър Бублик.

Адриан Андреев – ITF M25 в Бейкърсфийлд (САЩ)

Адриан Андреев е подложен под №5 в главната скица на ITF шампионата в Бейкърсфилйд с награден фонд от 25 хиляди $. Жребият за нея към момента не е изтеглен.

Александър Лазаров – ITF M25 в Ровин (Хърватия)

Александър Лазаров и тази година ще вземе присъединяване в шампионата в Ровин. Българинът е седми подложен в главната скица, жребият за която към момента не е изтеглен.

Александър Донски – ITF M25 в Луле (Португалия)

Александър Донски доближи до втория кръг от кваилификациите за ITF M25 шампионата в Луле. Там негов конкурент ще бъде германецът Денис Драгомиров (№3476).

Изабелла Шиникова – ITF W25 Анталия (Турция)

Изабелла Шиникова ще играе в главната скица на тазседмичния ITF шампионат в Анталия. Българската тенисистка ще се изправи против квалификантка в първи кръг.

Елеонор Чакърова, Виржини Чакърова – ITF W25 Анапоима (Колумбия)

Две български тенисистки ще играят за място в главната скица на шампионата в Анапоима. Елеонор Чакърова ще се изправи против Тейлър Нг (№696), а Виржини Чакърова ще опита да преодолее Фернанда Лабрана (№983).

Дария Шаламанова – ITF W15 в Шарм ел Шейх (Египет)

Дария Шаламанова доближи до последния кръг от квалификациите за W15 шампионата в Шарм ел Шейх. Нейна съперничка ще бъде Юдис Чонг (№434).

Джулия Терзийска, Денислава Глушкова – ITF W15 в Монастир (Тунис)

Джулия Терзийска и тази седмица ще играе в Монастир. Тя е сложена под №3 в главната скица, жребият за която към момента не е изтеглен. В конкуренцията има и друга българска представителка – Денислава Глушкова, която ще се изправи против Амарни Бенкс (№1562) във втори кръг от квалификациите.

Юлия Стаматова, Ани Вангелова – ITF W15 в Маракеш (Мароко)

Юлия Стаматова и Ани Вангелова ще играят в главната скица на шампионата на ITF в Маракеш. Жребият към момента не е изтеглен.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР