Предстои голямото празнично пазаруване, момичета! Готови ли сте със списъка?

...
Предстои голямото празнично пазаруване, момичета! Готови ли сте със списъка?
Коментари Харесай

5 идеи за коледен подарък за най-близките ни хора

Предстои огромното празнично извършване на покупки, девойки! Готови ли сте със листата? За най-хубавата другарка, за обичания мъж, за майка ми, за татко ми, за сестра ми, за брат ми, за племенницата, за... можете да допълните. Е, аз през днешния ден взех решение да ви дам пет хрумвания за коледен подарък, ако имате потребност от мъничко ентусиазъм.

Свещ



Започваме със свещ, само че не се тормозете, надалеч сме от всевъзможни клишета! Препоръчвам ви Gancini, тъй като геният, въображението и майсторството на Ирина ни изненадват всякога, или I/tems, тъй като дизайнът им е нещо ексцентрично за свещ, което сграбчва вниманието мигновено. 

Бижу или аксесоар



Тук бих заложила също на нещо авторско и ръчно направено, тъй като един подобен подарък носи постоянно персонално обръщение. Предлагам ви да разгледате NIA design, аз имам към този момент един или два чифта обеци, направени от Ваня Зонева, които съм си купила на коледни издания на нашия Mish Mash Fest. Обикновено тогава Ваня показва тематична зимна серия, тъй че... какъв по-подходящ коледен подарък за най-хубавата ви другарка да вземем за пример? А в случай че тя е задоволително смела и обича да опитва, може да й допадне нещо на Зора Романска и Zora Design, за какво не?

Козметика



Нека да заложим на практичността. Можете да изберете подаръчен комплект на обичана марка. Те нормално включват по 3-4 продукта от една серия, само че не е наложително.

Какво ще кажете за Dove? Рол-он дезодорант, лосион за тяло и душ гел, цял един обред за хубост с гальовен мирис на цветя и сияещ резултат.

Керамика



Тук нямам поради наложително чаша. Но в случай че въпреки всичко се спрете на чаша, ще сте при всички случаи още веднъж надалеч от клишето, залагайки на ръчно направено произведение на изкуството. Не, въобще не пресилвам, даже незабавно ви споделям да надникнете в новия магазин на Art.E, където ще попаднете и на много смели и ексцентрични варианти. Можете да се спрете и на различен български създател, да вземем за пример Албена Джокова.

Плетиво



От най-малко три години желая да си купя нещо на Mamuri handmade studio и мисля, че моментът ще е тъкмо тази Коледа. Преди не носех шапки, само че в този момент към този момент нося, също така залитам към все по-цветните комбинации, тъй че няма място за оправдания. Дори мисля, че си избрах една. Както и за сестра ми.

С поддръжката на Dove

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР