Предстои да се прецени дали трябва да продаваме играчи. Има

...
Предстои да се прецени дали трябва да продаваме играчи. Има
Коментари Харесай

Ивайло Ивков: Има оферти за наши футболисти, но не ни задоволяват

Предстои да се реши дали би трябвало да продаваме играчи. Има предложения, само че не ни задоволяват. Това сподели изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков преди, където играчите на Станимир Стоилов ще проведат зимния си предварителен лагер.

" Положението в Левски е хем доста друго, хем не чак толкоз от момента, в който предходната година поехме клуба. Отново ще имаме тежки интервали към лицензирането, в случай че не успеем още през януари да реализираме договорености на избрани равнища. От друга страна изпратихме много луда година, която имаше всичко. Спортно-технически няма от какво да се оплакваме, като се изключи че не успяхме да надградим с играчи на всички позиции. Съобразявайки се с опциите на клуба, старши треньорът съумя да извлече нужното ", съобщи Ивков.

" Направихме всичко допустимо да осигурим този лагер. Трябва да подчертая, тъй като имаше спекулации, а аз много време мълчах. Тези суми нямаше да бъдат усвоени, в случай че не ги бях уредил целево единствено за зимната подготовка. Видяхме какъв брой значима е тя предходната зима и по какъв начин се отплати с представянето на тима напролет. Не е на ниска цена, само че сме обезпечили най-хубавите условия ", разкри той.

" Надявам се да вървим към дефинитивно споразумяване на връзките с страната. Справихме се с всички остарели отговорности, които бяха належащи. Изплатихме близо 4 милиона, също така, че успяхме да наваксаме със заплатите на играчите. Затова ви споделям, че хем не е доста друго, хем е на светлинни години. Няма неизплатена заплата в тима и те мислят единствено за футбол ", сподели още Ивков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР