Представяте ли си всекидневие без стрийминг платформи? Не, нали? Дали

...
Представяте ли си всекидневие без стрийминг платформи? Не, нали? Дали
Коментари Харесай

На една крачка от библиотеката

Представяте ли си ежедневие без стрийминг платформи? Не, нали? Дали става въпрос за кино, телевизия, музика, четене – всеки от нас е влюбен в най-малко една платформа. През 2020 година междинният консуматор прекарва 474 минути на ден в ползване на цифрово наличие. А към 2023 година минутите са скочили още повече, като прогнозата е следващата година цифрата да е над 500 минути на ден.

При една трета от живота ни, прекарана в ползване на цифрово наличие, не е учудващо, че улесненият достъп до стрийминг услуги е огромен плюс за крайния консуматор, а фирмите са длъжни да се приспособяват към непрекъснато изменящия се пазар и публика.

Литературата е един от секторите, които претърпяха най-динамична смяна с появяването на аудиокнигите. Освен че внесоха нова сила в книжния пазар и безусловно дадоха глас на книгите, трансформираха разпоредбите на играта, тъй че през днешния ден стрийминг платформите за аудиокниги се развиват от ден на ден с всяка година. Така до 2030 година се чака пазарният дял на аудиокнигите да доближи 21% в международен мащаб.

Не е изненада поради статистиките, че мобилните оператори се стремят да разширят услугата си точно, с цел да покриват актуалните трендове към ползване на цифрово наличие.

Затова в България клиентите на Yettel към този момент могат да се потопят в света на аудиокнигите с голямата библиотека на Storytel.

Така те получават достъп до над 500 000 заглавия и богат азбучник с над 5000 творби на български език.

Любителите на литературата слушат безкрайно известни и най-продавани създатели у нас и в международен мащаб като Георги Господинов, Джоан Роулинг, Джордан Питърсън, Джон Стайнбек, Марк Менсън.

За да предложи добавена стойност на хората, стрийминг платформата за аудиокниги и е-книги, чийто азбучник “разлиствахме ” това лято, със специфични условия както за новите и преподписващи частни клиенти, по този начин и за актуалните, които не трансформират договорните си условия.

Така потребителите, които сключат нов контракт за мобилни услуги до края на годината, могат да задействат Storytel с включен в абонаментния проект 6 месеца интервал без в допълнение възнаграждение. Услугата се предлага и на актуалните Total Unlimited клиенти, които могат да я тестват за 3 месеца без в допълнение възнаграждение, а всички останали клиенти получават 14-дневен експериментален интервал.

И с цел да подгреете за дебюта си в Storytel, предлагаме единствено три от многото нови заглавия в платформата:



1984, Джордж Оруел

Еталонът в антиутопичния род, който няма омръзване.

Годината е 1984 година а Уинстън Смит живее самичък в Лондон. Той е затулен бунтовник, планиращ своето бягство от Партията и Големия брат. Той рискува всичко в обезверен опит да откри истина и човещина, каквито е познавал в миналото.

Историята за протеста на Уинстън и неговата потребност да обича е пресъздадена от Storytel като автентично аудиопреживяване, което в този момент звучи по-актуално отвсякога. В този Владо Михайлов влиза в ролята на Уинстън и ни напомня силата на човешкия дух против най-тъмните страни на човешката природа.

Потапянето в паралелната действителност и страстта от тази завладяваща драматизация на " 1984 " са обезпечени.



„ Вакантен пост “, Дж. К. Роулинг

Огромният труд на Роулинг идва под формата на аудиокнига и ни връща към гениалния разказвачески нюх на авторката, която не е излизала от франчайза за Хари Потър от години.

Първият ѝ разказ отвън поредицата за момчето вълшебник споделя за живота в дребното градче Пъгфърд. Когато Бари Феърбрадър умира на четирийсет и няколко години, градчето изпада в потрес. На пръв взор мястото е въплъщение на британската идилия с калдъръмения си пазарен площад и античното абатство, само че последователно се оказва, че идилията е единствено привидна. Всеки е във война с някого и мястото не е безвредно. А свободната към този момент позиция на Бари в градския съвет става повода за най-голямата война, която градчето е виждало от десетилетия.



„ Легендата за Линкълн “, Стив Бери

Историите за американските президенти постоянно съумяват да привлекат фанатиците на исторически книги и сериали. Неслучайно съвсем всеки президент на Съединени американски щати върви с легенда след себе си.

При Линкълн във версията на Стив Бери това е шокираща загадка, засягаща самото битие на Съединените американски щати, която се предава от президент на президент. Сто и петдесет години по-късно, в наши дни, в пещера в щата Юта са открити остатъци от експедиция на преселници мормони, обвързвана със клюки за насилствена гибел и изчезнало богатство.

Романът на Стив Бери е пленяващ съспенс, въодушевен от действителни исторически персони и това го прави идеално “четиво ” за слушане.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР