Представяте ли си мига, в който трябва да се изправите

...
Представяте ли си мига, в който трябва да се изправите
Коментари Харесай

Случаят с Ериксен и как един нидерландски боец преживя собствения си ужас отново

Представяте ли си мига, в който би трябвало да се изправите против най-големия си призрачен сън, да изживеете личната си болежка още веднъж, тъй като тя е застигнала ваш непосредствен, и в същия миг да се наложи да демонстрирате нерви от стомана и да извършите професионалния си дълг по този начин, като че ли нищо не се е случило? На това станахме очевидци в ден №3 от Евро 2020. 
На един миг от   не се обърна изключително внимание. При 2:0 в интерес на " лалетата " от терена без забележима причина беше изваден бранителят Дейли Блинд, който е стожер в защитата на Франк де Бур. Изненадващо за някои или не, играчът на Аякс напусна терена в сълзи под аплодисментите на почитателите на " Йохан Кройф Арена ". 

" Обмислях въобще да не играя тази към този момент (бел.ред. - в мача против Украйна). Трябваше да направя доста огромна крачка в психически аспект, с цел да играя ", призна Дейли Блинд незабавно след откриващия мач на своя отбор на . 
 Трагедията Ериксен: Падение на BBC, успех на човещината и проклинание за Евро 2020 Трагедията Ериксен: Падение на BBC, успех на човещината и проклинание за Евро 2020
Целият футболен свят бе стъписан и уплашен от случилото се с Кристиан Ериксен по време на мача сред Дания и Финландия на Европейското...
Причината за това ?   получи по време на мача Дания - Финландия. Мач, по време на който милиони притаиха мирис и се молеха плеймейкърът да оцелее, откакто изглеждаше неподвижен от момента, в който падна на тревата. 

" Това, което се случи, имаше голям резултат върху мен. И освен тъй като с Кристиан сме доста близки другари (бел.ред. - играли са дружно в Аякс още преди 10 години), а и поради това, което се случи с мен ", показа нидерландецът, който се състезава със особено устройство, което следи ритъма на сърцето му във всеки един миг. 
Едва ли са доста хората, които помнят, само че в края на 2019 година, в мач от Шампионска лига (срещу Валенсия), Блинд се почувства зашеметен по време на срещата и беше сменен. След съществени проби се оказва, че методът, по който се е почувствал, е бил в резултат на инфектиране на мускул на сърцето. Какво последва тогава за футболиста -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР