Представящият се като командир в частната военна компания Вагнер Андрей

...
Представящият се като командир в частната военна компания Вагнер Андрей
Коментари Харесай

"Ако ме убият – хубаво": командир от "Вагнер" се връща от Норвегия в Русия

Представящият се като пълководец в частната военна компания " Вагнер " Андрей Медведев оповестява за желанието си да се върне в Русия, откакто предходната година емигрира и изиска леговище.

В къс видеоклип - за който " Ройтерс ", само че който не се открива в " Ютюб " - той изяснява, че се надявал да открие " мир и успокоение " и да остави политиката на назад във времето, само че не се получило. " Новая Газета. Европа " отбелязва, че видеоклипът е станал недосегаем след това.

Руското посолство в Осло за РИА " Новости ", че Медведев е посетил консулския отдел след думите му, че счита да отиде там поради въпроса.

Според пресаташето на съветската задача въпросът за връщането му ще се реши " в сходство с съветското законодателство ".

 Норвегия пусна на независимост избягалия от Русия пълководец на Норвегия пусна на независимост избягалия от Русия пълководец на " Вагнер "

Медведев изиска политическо леговище в Норвегия през януари, като твърдеше, че при него е служил показно екзекутираният с чук войник Евгений Нужин.

Да забележим какво ще стане в Русия. Ако ме убият - хубаво. Ако не го създадат - доста благодаря. Ако оцелея - още повече.
Андрей Медведев,
пълководец в ЧВК " Вагнер "

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР