Представянето ни на изборите е по-слабо отколкото очаквахме, но достатъчно,

...
Представянето ни на изборите е по-слабо отколкото очаквахме, но достатъчно,
Коментари Харесай

Асен Василев: Както ние си носехме кръста, сега ГЕРБ да го направи

Представянето ни на изборите е по-слабо в сравнение с чакахме, само че задоволително, с цел да бъдем мощна съпротива.

Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Асен Василев пред бТВ. Днес ЦИК разгласи данните при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК. Според тях Политическа партия е на второ място с 506 071 гласа или 20.20% поддръжка.

Нашето заричане към гласоподавателите е доста ясно, ГЕРБ желаят да се върнат назад на постната пица, само че ние желаеме да водим безкомпромисна политика що се отнася до върховенството на закона. Всички, бъркали в кацата, да бъдат разследвани и да отидат в пандиза, сподели Василев.

Гражданите направиха доста явен избор, те ясно споделиха, че избират метода на ръководство на ГЕРБ, съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната ”.

Василев бе безапелационен, че обща парламентарна група с Демократична България е замяна на вота на жителите.

По думите на Василев единственото, което може да ги накара да договарят с ГЕРБ е отдръпване на водача и пречистване на партията.

Бихме приказва с тези партии (ГЕРБ и Движение за права и свободи – бел. ред.), когато те не са цялостни с хора, които са крали от държавната каса. ГЕРБ имаха опция да стартират развой по разчистване на партията, да кажат „ имаше неща, които сме сбъркали ”, това не се случи, разяснява Василев.

Ако ГЕРБ не сформира държавно управление, „ Продължаваме промяната ” ще вземе втория мандат и стартира договаряния.

Трябва да забележим дали има почва за започване на диалози. Преди да има болшинство, би трябвало да има единодушие по ясна политика. Безпринципни болшинства не би трябвало да се сформират, съобщи още Асен Василев.

За възможни диалози със Стефан Янев, Василев сподели, че изобщо не е ясно още какъв е този индивид.

Много е значимо кои са депутатите, доста е значимо те да са самостоятелни и да могат да мислят, уточни Василев.

Като най-голямата неточност, направена от Политическа партия и падналия от избор на съмнение кабинет, Василев

Нашата визия за България е страна, в която имаме доста по-високи приходи, основани освен на промишленост, само че и на селско стопанство. Където има правдивост и не се прави ремонт на ремонта, на ремонта, на ремонта. Всичко това става с ред и правила и пречистване и на институциите и на контролните органи, отговори Василев на въпрос на водещия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР