Представяне на новата книга на Иван Момчев Дълбоки знаци от

...
Представяне на новата книга на Иван Момчев Дълбоки знаци от
Коментари Харесай

Книги: Иван Момчев представя днес във Варна Дълбоки знаци от премълчаваната летопис

Представяне на новата книга на Иван Момчев " Дълбоки знаци от премълчаваната летопис " ще се състои през днешния ден от 18 ч. в Малка Арт зала на Радио Варна.

Новата книга на създателя съдържа деликатно подбрани акценти от българската история и обрисува трилогия. Задно с „ Изкуплението “ и „ Богу благи или не “ и в „ Дълбоки знаци от премълчаваната летопис, Момчев се базира на Херодот, че „ Историята е роман “. Като единствено прибавя, че тя фактически е роман, обаче с поуките на човечеството. Иначе е празно занятие.
Иван Момчев е режисьор, публицист, съизвършител във възобновяване и член-наблюдател на разтурената от комунистическата власт и сменена с Българска академия на науките през 1947 година Българска академия на науките и изкуствата – БАНИ.

Автор е на кино сюжети, както и на романа „ Борис “.

Работил е в Министерството на културата – Главна дирекция „ Музика “ в тогавашните дирекции „ Забавно изкуство “ и „ Специални стратегии “.

Иван Момчев е деен съучредител и уредник на Първия популярен събор на българите по света, извършен на 1-3 ноември 2008 година във Варна, когато е определен за основен секретар на Световния парламент на българите.

През 2015 година разгласява книгата „ Изкуплението на българите до IX в. Духовна матрица и генезис “, отдадена на хилядолетното развиване на българският език, религия и нематериалност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР