Представяме ви Топ-3 на знаците на , с които трябва

...
Представяме ви Топ-3 на знаците на , с които трябва
Коментари Харесай

Топ-3 на знаците на зодиака, с които трябва да се срещате, ако искате да бъдете винаги щастливи!

 Untitled-13

Представяме ви Топ-3 на знаците на, с които би трябвало да се срещате, в случай че желаете да сте щастливи! (въз основа на вашия зодиакален знак)

Овен

Вие фактически би трябвало да се срещате с Лъв, Стрелец или Близнаци. Като Овен, вие сте доста деятелен и буен човек. Важно е да откриете сътрудник, който в действителност може да върви в крайник с вас. Вие обичате да имате доста бързо разрастващ се метод на живот; и вашата персона може да се окаже доста плашеща за всички други знаци на зодиака.

Телец

Трябва да се срещате с Козирог, Дева или Риби. Вие  не харесвате изключително измененията и ненавиждате непредвидимостта. Ето за какво се нуждаете от сътрудник, който не е променлива персона. Това е човек, който в никакъв случай няма да ви прави никакви нежелани изненади.

Близнаци

Трябва да срещате с Везни, Водолей или Овен. Имате безусловно неограничена сила. Ето за какво вашият сътрудник би трябвало да има същото количество сила като вас. Нуждаете се от сътрудник, който ще споделя вашата пристрастеност и любознание през целия ви живот!

Рак

Вие би трябвало да се срещате с Козирог, Дева или Телец. Имате доста мека и сензитивна душа. Обичате да се грижите за хората по най-хубавия метод, с помощта на вашето положително и топло сърце. Въпреки това, постоянно се пренебрегвате поради това. Ето за какво се нуждаете от сътрудник, който ще бъде буен в грижата си за вас!

Лъв

Трябва да се срещате или с Везни, или с Риби, или с Овен. Имате доста мощна и властна персона. Никога не се колебаете да говорите това,  което  чувствате или което мислите. И имате потребност от сътрудник, който има своя лична характерност!

Дева

Трябва да се срещате с Телец, Козирог или Рак. Трябва да сте с някой, който схваща вашите нужди; и който в действителност има  желанието да отговори на тези потребности по най-хубавия метод.

Везни

Трябва да се срещате с Водолей, Близнаци или Лъв. Винаги желаете да има красиви хора към вас. Искате да сте към харизматични и очарователни личности; и по тази причина тези зодиакални знаци са най-подходящи за вас. В противоположен случай, бихте се отегчили необикновено в една връзка.

Скорпион

Трябва да се срещате със Скорпион, Рак или Риби. Скорпионът се нуждае от непрекъснато неспокойствие и възбуденост. Не обичате да скучаете, ненавиждате рутината. Вие също по този начин желаете да сте в връзки с някой, който може да бъде предан на връзката също като вас.

Стрелец

Трябва да се срещате с Близнаци, Овен или Стрелец. Пътуването и придвижването са значими за вас. Вие не желаете да бъдете обвързани в една връзка. Искате независимост – и се нуждаете от възторг, с цел да изследвате нещо ново в живота си. Ето за какво се нуждаете от сътрудник, който ще бъде толкоз буен, колкото и вие!

Козирог

Трябва да се срещате с Телец, Дева или Рак. Обикновено имате доста проведен, само че и разтревожен метод на живот. Причината за това е, че сте идеалист и имате податливост да отхапвате повече, в сравнение с можете да преглътнете. Ето за какво имате потребност от сътрудник, който може да бъде партерен, който ще може да ви връща на земята.

Водолей

Трябва да се срещате с Близнаци, Овен или Везни. Вие сте доста развити интелектуално. Трябва да имате връзка с някой, който може да бъде толкоз забавен, колкото и вие; който в действителност може да задържа вашето внимание и интереса ви!

Риби

Трябва да се срещате с Дева, Рак или Скорпион. Имате потребност от сътрудник, който да може да се грижи за вас; сътрудник, който схваща, че имате сензитивна душа!

 esotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Рейтинг на знаците на Зодиака – от най- добросърдечните персони до тоталните гадове: 1. Близнаци…

 

Съгласни ли сте? 1. Близнаци (21 май – 20 юни) Близнаци – най-хубавият и почтен измежду знаците на зодиака. Те одобряват хората такива, каквито са. Те раздават втори шансове като…

Цялата публикация

Кои са най-безотговорните Знаци на Зодиака? Топ – 3!

 

Астролозите са разкрили трите най-безотговорни знака измежду 12-те съществуващи. Безразсъдността е отличителна линия освен на младежите, само че и на някои зодиакални знаци. Разбира се, всеки има пороци и…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР