Представяме ви разказ на интернет потребител, който предпочита да остане

...
Представяме ви разказ на интернет потребител, който предпочита да остане
Коментари Харесай

Необичайна проява на сънна парализа или астрално пътуване?

Представяме ви роман на интернет консуматор, който избира да остане неизвестен и употребява прякора Name Withheld. “Не знам какво тъкмо се случи. Може би астрално пътешестване, или демонстрация на сън в съня, или нещо напълно друго. Тогава бях малко над трийсетте. Беше началото на 2000-та година.Съпругата ми и аз отидохме на къмпинг в гората Daniel Boone Nat’l Forest в Кентъки. Този ден, след дълъг преход, най-сетне спряхме за през нощта.Бързо заспахме в палатка. Около 3 или 4 часа имах изненадващо ослепителен сън, който в никакъв случай повече не съм сънувал. Разбирах, че сънувам. Знаех, че в действителност лежа в палатка и брачната половинка ми спи до мен, т.е., това е нещо като явен сън.

 s1 2 - Необичайна демонстрация на сънна парализа или астрално пътешестване?
Когато започнах да сънувам, като че ли се извисявах над тялото си. Видях от горната страна нашата палатка, видях огъня, който запалихме, видях туристическата пътека и колата ни, която бях паркирал някъде на север.Изведнъж географията на това място трагично се промени, само че допусках, че това е същото място, само че доста по-рано във времето. Или може би тъкмо противоположното. Във всеки случай, палатката ни беше изчезнала и пътеката също. Гъстата гора с гъсти шубраци се трансформира в хълмист терен, с рядко израстнали дървета.Някъде надалеч, на един от хълмовете разграничих две блестящи човешки фигури и някак си усетих, че това са двама мъже. Също по този начин разбрах, че те не са тук и в този момент, а в предишното (или в бъдещето).
Фигурите бяха толкоз надалеч от мен, че не можех да видя някакви детайлности от тях, само че ненадейно, в един момент, ги приближих на разстояние единствено няколко стъпки.Лицата им бяха блестящи и с неразбираеми черти. Един от тях протегна ръка към дясната ми страна и сочеше някъде в далечината. Чух непредвидената фраза: “Искаш ли да видиш мъртво тяло? “. За мен това беше шокиращо и злокобно.Почти незабавно по-късно, още веднъж разбрах, че дремя в палатката до брачната половинка си, до момента в който странният сън продължаваше. Чувствах, че лежа по тил, зрението ми беше обикновено, видях краката и гърдите си в естествена вероятност.Но, до мен беше една от тези светли фигури, които видях на хълма. И това ярко тяло стартира да се вмъква в спалния ми чувал, като че ли се сливаше с мен. Първо краката, след това останалата част от тялото. Аз можех единствено да виждам с смут.Когато изцяло ме извърши, тялото ми потръпна от мъчителна и насилствена спазъм. Изобщо не беше като сън, всичко изглеждаше плашещо действително.

 s2 2 - Необичайна демонстрация на сънна парализа или астрално пътешестване?
Тялото ми се извиваше. Земята докосваше единствено петите, раменете и шията. Исках да изкрещя: “Излез! ”, само че белите ми дробове и гърдите ми не се подчиниха и аз съвсем се задавих. Трябваше да стартира да вдишвам с доста дребни вдишвания и издишвания, до момента в който най-после дробовете ми се отпуснаха и съумях да извикам: „ Достатъчно! “.И всичко това спря незабавно. В мен нямаше конвулсия и никакво чувство за светещо тяло. Събудих се. Вече не можех да заспя и лежах безсънен, до момента в който на хоризонта не се появи слънцето.През идващите три дни се усещах болен. Мускулите ме боляха доста, а гласът ми беше паднал и не можех да приказвам мощно.Възможно е това да е просто необикновена демонстрация на сънна парализа, само че по-късно, разсъжденията ми ме доведоха до заключението, че най-вероятно това е било астрално пътешестване.И е допустимо, до момента в който душата ми летеше, друго астрално тяло да се е опитвало да окупира моето физическо тяло. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР