Представяме ви основна информация за механизмите за осигуряването на присъствено

...
Представяме ви основна информация за механизмите за осигуряването на присъствено
Коментари Харесай

Защо учениците трябва да се тестват в училище, а не вкъщи?

Представяме ви съществена информация за механизмите за обезпечаването на присъствено образование в учебните заведения от (официален източник на информация по отношение на ограниченията за битка с разпространяването на COVID-19 в България, в това число здравните, икономическите и обществените последствия от епидемията).

Осигуряването на присъствено образование в учебните заведения изисква използването на механизъм, който да обезпечава сигурността на всички деца, учители и непедагогически личен състав. Без да слагаме под подозрение отговорността на родителите за техните лични деца, ниското равнище на имунизиране и всеобщата опозиция против ограничения, които се употребяват сполучливо в други страни, сочат, че към сегашния миг обществото ни не демонстрира задоволителна зрялост при отбраната на публичното здраве, в това число и детското. Това събитие основава голям риск от незадоволителна отбрана (слаб филтър) на входа на учебното заведение, в случай че децата се тестват отвън него.

Ако поемем този риск, броят на инфектираните деца още веднъж бързо ще нарасне и ще бъде належащо ново затваряне на учебните заведения. Такъв сюжет би обезсмислил всички направени старания за образуване на тестването и би похабил средствата за покупка на тестванията.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР