Представяме ви най-драстичните методи срещу остаряването Подобно на много известни

...
Представяме ви най-драстичните методи срещу остаряването Подобно на много известни
Коментари Харесай

Да задържим младостта с пилинг с киселина, крокодилска тор, криотерапия и още...

Представяме ви най-драстичните способи против остаряването

Подобно на доста известни персони и бизнесмени, 45-годишният американски софтуерен милиардер Брайън Джонсън се пробва да обърне процеса на стареене.

Изразходвайки приблизително 2 млн. щатски $ годишно за режим срещу стареене, Джонсън твърди, че в този момент остарява по-бавно от някои деца. Той изяснява: " Темпото, с което тялото ми натрупва увреждания от стареенето, е по-малко от това на средностатистическо десетгодишно дете ".

Много от методите на Джонсън за възобновяване на възрастта са съмнителни, включват съмнителни научни проучвания и имат известни странични резултати, оповестява „ Сайънс Алерт “.

Въпреки че не можете да спрете процеса на стареене и последователното понижаване на тежестта на тялото ни с напредването на годините, има някои неща, които всички можем да създадем - гратис - с цел да поддържаме здравето си с напредването на възрастта.
Какво прави Джонсън? И научно обосновано ли е това?Гладуване
Джонсън оповестява, че гладува по 23 часа дневно. След това приема едно хранене дневно: 2250 калории от богата на хранителни субстанции храна, " съобразена " с потребностите на тялото му.

Храненето за лимитирани във времето интервали денем може да има позитивен резултат върху метода, по който метаболизираме питателните субстанции, равнищата на инфектиране, хормоналната регулация и кардиометаболитното здраве (кръвна захар, триглицериди, холестерол, кръвно налягане, показател на телесна маса и обиколка на талията).

Въпреки това спартанският банкет на храна може да утежни метода, по който тялото ни реагира на захарта (известен като глюкозен толеранс). И не е наложително да е по-ефективно за поддържане на тежестта от намаляването на приема на калории при всяко хранене.

Необходими са широкомащабни, дълготрайни изследвания върху хора, с цел да се потвърдят лимитираните резултати за съотношението риск-полза от гладуването.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР