Представлението Животът е прекрасен на Александър Морфов няма да се

...
Представлението Животът е прекрасен на Александър Морфов няма да се
Коментари Харесай

Камен Донев отказа да играе Животът е прекарсен“

Представлението " Животът е прелестен " на Александър Морфов няма да се играе на 28 септември, заради отказ на артиста Камен Донев да играе в спектакъла, оповестяват на формалната страница на Народния спектакъл.

Зрителите, закупили билети за спектакъла, могат да изберат два разновидността: или да ги върнат, като им се възвърне цената, или да им бъдат преиздадени за друго зрелище от репертоара на Народния спектакъл. Срокът е до 14 дни преди датата на програмираното зрелище, т.е. до 14 септември, оповестяват от първата ни натрупа.

При възобновяване на спектакъла " Животът е прелестен " преди време, театърът подписа контракт с Камен Донев, който не е щатен артист на Народния, като по отношение на сложени от негова страна условия, възнаграждението му за осъществяването на ролята на Семьон Подсекалников е увеличено трикратно по отношение на предходния контракт на артиста с театъра за същата роля.

Договорът е подписан на 20 декември, 2022 година и е в действие до изиграването на 10 представления. До момента в осъществяване на този контракт са осъществени девет постановки с негово присъединяване, а последният му ангажимент бе програмиран за 28 септември, само че няма да се състои, прецизират от трупата.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР