Представителят на отбора на Mitchelton-Scott Дарил Импи спечели деветия етап

...
Представителят на отбора на Mitchelton-Scott Дарил Импи спечели деветия етап
Коментари Харесай

Дарил Импи спечели деветия етап на Тура, ужасяващо падане прати Де Марки в болница

Представителят на тима на " Mitchelton-Scott " Дарил Импи завоюва деветия стадий от тазгодишното издание на колоездачната Обиколка на Франция. Южноафриканецът измина 170-километровото разстояние от Сент Етиен до Бриуд с време 04:03:12 часа.
 Белгиецът Де Хенд завоюва осмия стадий на Тура, Алафилип още веднъж пое водачеството
Импи, който носеше " жълтата фланелка " за няколко дни през към този момент далечната 2013 година, завоюва днешната права във заключителен спринт Тиш Беноот от " Lotto - Soudal ", който приключи със същото време. Ян Тратник остана трети на 10 секунди от тях.

Днешното съревнование бе белязано с тежко рухване в първите километри на Алесандро Де Марки (CCC Pro Team). Той незабавно бе откаран в болница.



" Александро Де Марки е в схващане след рухването. Той има бездънен лицев разрез и беше отведен в болница за скенер за фрактури ", оповестиха от тима на 33-годишния колоездач.

В генералното класиране водач остана Жулиен Алафилип от " Quick-Step ", който дружно с другите съществени любимци се любуваха на относително елементарен ден.



Французинът е с време 38:37:36 часа. Джулио Чиконе е втори (Trek-Segafredo) с 23 секунди закъснение, а Тибо Пино от " Groupama - FDJ " е на трета позиция на 53 секунди.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР