Представителният отбор на ще стартира своята зимна подготовка на 11-ти

...
Представителният отбор на ще стартира своята зимна подготовка на 11-ти
Коментари Харесай

Марица започва подготовка на 11-и януари, играе контрола с Локо

Представителният тим на ще започва своята зимна подготовка на 11-ти януари, в случай че ситуацията разрешава това. За тогава е планувана първата подготовка за 2021 година. За всички маричани идната година ще бъде изключително прочувствена, защото ще се навършат 100 години от основаването на футболния клуб.

Тимът ще се готви при домашни условия по време на подготвителния интервал, като към този момент има уредени четири контролни срещи (вижте по-долу). Освен тях възпитаниците на треньора ще изиграят още една, най-много две контроли, които още се прецизират. Марица има да изиграе два отсрочени мача от есенния полусезон в Трета лига, което постанова по-малък брой контроли и по-специфична подготовка.

Към този миг няма освободени състезатели от състава на " Марица ". Възможно е привличането на 2-3 нови футболисти в отбора през зимата.

Младият и надарен бранител Йордан Пейчинов няма да стартира подготовка с отбора. Той е със скъсани връзки и за жалост ще отсъства дълъг интервал от време от състава на " жълто-сините ". Ето и уредените все още контролни срещи на представителния тим на Марица:

• 14 януари - с • 23 януари - с Локомотив U19 (Пловдив) • 28 януари - с U19 (в Хисаря) • 6 февруари - със

Часовете, както и терените на осъществяване на срещите ще се прецизират преди дуелите според от метеорологичната конюнктура. Възможно е да настъпят промени в програмата за подготовката, за които ще ви уведомяваме навреме.

За поредна година почитателите на Марица ще имат опцията да изберат " Най-добър футболист на 2020 " година, както и " Най-перспективен млад футболист - 2020 ". Анкетата по традиция ще се организира в два стадия. Първият - номинационен, а във вторият последователите ще могат да избират сред тримата събрали най-вече номинационни гласове. Номининациите ще започват през идната седмица. Във втората категория спечелилият ще бъде излъчен по нов правилник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР