Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Левски (София) в мач

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) приема Левски (София) в мач
Коментари Харесай

20 лева билет за Локомотив - Левски

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) приема Левски (София) в мач от 30-ия кръг на Първа лига. Срещата е в понеделник (08.05) от 17:45ч. на “Лаута " и ще бъде ръководена от Драгомир Драганов.

Централната естрада на стадион “Локомотив " ще бъде с понижен потенциал, тъй като на нея е самостоятелен краткотрайно бранш за посетители!

Билетите ще са в продажба от неделя (07.05) от 11:00ч. само и само на касите на “Лаута ". Пропуски за гостуващия бранш няма да се продават в Пловдив, прецизираха от клуба.

Работно време :

07.05 – от 11:00ч. до 16:00ч.

08.05 – от 11:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са:

Трибуна “Бесика " – 20 лв. ( за пенсионери и за възпитаници сред 11г. и 19г. – 10 лв.  – при показване на удостоверяващ документ)

Централна естрада – 20 лв.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лв..

Деца до 10г. (навършени) ще влизат гратис (важи единствено за “Бесика " ), само че би трябвало да са с ПРИДРУЖИТЕЛ на мачовете и правилно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки последовател би трябвало да си носи ЛИЧНАТА КАРТА за всеки дуел, тъй като тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат единствено с ПРИДРУЖИТЕЛ, правилно попълнена ДЕКЛАРАЦИЯ и валиден БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА. За облекчение на последователите, ще има такива заявления на всеки вход на стадиона, както и на касите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР