Представителките на нежната половина от човечеството винаги се опитват да

...
Представителките на нежната половина от човечеството винаги се опитват да
Коментари Харесай

Какво, освен сладкото лице, привлича мъжете

Представителките на нежната половина от човечеството постоянно се пробват да наподобяват добре поддържани и енергични. Не ядат доста от боязън да не напълнеят, употребяват избрани трикове, с цел да скрият хипотетичните недостатъци във външния си тип. Въпреки това, дамите постоянно подценяват обстоятелството, че техните мъже не мислят за положените им старания. Ще останете сюрпризирани, в случай че в този момент ви разкрием, че в действителност мъжете са привлечени освен от хубавото лице.
Какво още притегля мъжете:
1. Усмихнете се
Разбира се, лицето е вашето „ покритие “, което хората виждат, и е доста значимо за първото усещане. Ще изглеждате по-привлекателни, в случай че се научите да се усмихвате постоянно и откровено. Това е печелившо. Мъжете са привлечени от неприкритост, а не безчувственост и суровост.
2. Готварски умения
Не всички мъже се любуват на готвенето, по тази причина може да му помогнете с това и той ще почувства, че оценявате напъните му. Наред с това може да докажете, че се храните здравословно, по тази причина се изискват мнения като „ по-малко захар, малко сол или малко масло “. Сами ще се уверите, че е хубаво и занимателно. Насладете се на процеса дружно!
3. Разбиране на ползите му
Този миг може да ви се стори малко незначителен или даже ненужен за вас, само че грешите. Когато деянията интерес към нещо, което един мъж обича (като футбол), той автоматизирано ще се почувства по-интересен за вас. Отидете на футболен мач с него, с цел да почувствате тази сила и да установите връзката посред ви.
4. Дълга коса
Истината е, че мъжете са привлечени от естественото държание и естествената хубост у дамите. Затова, събуждайки се заран, не бягайте незабавно до огледалото, с цел да сресвате косата си на опашка. Мъжете са типични визуализатори, тъй че даже след години да са с една и съща жена, те не престават да виждат това, което помнят. Това, с което сте ги впечатлили.
5. Подкрепа
Няма нищо по-ценно за мъжете от възприятието, че ги подкрепяте и разбирате. Това важи, изключително в сложни обстановки, когато мъжът желае да бъде изслушан. Според психолозите изразяването на поддръжка от ваша страна е основно за построяването на взаимоотношения.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР