Представителите на тези зодиакални знаци са много независими, силни и

...
Представителите на тези зодиакални знаци са много независими, силни и
Коментари Харесай

Тези три зодии ще ви обичат, но им дайте свобода

Представителите на тези зодиакални знаци са доста самостоятелни, мощни и уверени персони, по тази причина се нуждаят от свободата си, даже когато са във връзка. Те могат да са лоялни и съществени, само че просто имат потребност от време за себе си, време за родственици и другари, персонално пространство и не желаят непрекъснато да са с половинката си.

Дева

Те обичат да прекарват време сами и се любуват на своята компания. Много амбициозни зодии, които се нуждаят от време и персонално пространство, с цел да работят по задачите си и да възнамеряват идващите си ходове. Не са спонтанни, обичат рутината и не се радват на изненади от колегата.

Стрелец

Най-свободолюбивите зодии. Те са откриватели, пробват нови неща, търсят завършения, пътуват доста и ненавиждат да стоят на едно място. Затова, мъчно основават постоянна връзка и не е елементарно да се отдадат единствено на един човек. Искат да създадат живота си занимателен, трогателен и забавен, а това значи да прекарват доста време и с други хора, да опознават разнообразни култури, да вървят на пътешествия.

Козирог

Те пък са най-амбициозните зодии. Старателни са, работливи, виновни и държат да реализират доста триумфи. Имат потребност да остават сами, с цел да се концентрират, да работят, да обмислят тактиките си. А след това имат потребност от отмора, с цел да презаредят батериите и да се успокоят.
Свързани вести Подаръци за три зодии, друга я чака пътешестване Ето 3 зодии, които стават досадни с годините Три зодии потеглят по нов път, други ги чакат свирепи битки
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР