Представителите на тази зодия са доста особени, няма какво да

...
Представителите на тази зодия са доста особени, няма какво да
Коментари Харесай

5 неща, които Девата не понася

Представителите на тази зодия са много особени, няма какво да се лъжем. Те непрестанно проучват хората към себе си, а мотото им е: „ Три пъти мери, веднъж режи “. Девите са огромни перфекционисти и критикуването е втората им специалност. Но кои са нещата, които представителите на тази зодия не могат да понасят толкоз доста, че това ги побърква до мозъка на костите?

1. Граматични неточности

Девите не понасят граматически, правописни и говорни неточности. Умеят да поправят и подлагат на критика събеседниците, до момента в който не се научат да се показват вярно. Няма смешка с тях.

2. Хаосът

Членовете на тази зодия са доста педантични и проведени, тъй че полудяват от хаос и анархия. Те не могат да действат в среда, в която всичко не е на мястото си. Те даже аранжират чорапите си по цветове, а целият им дом е спретнат като аптека.

3. Безотговорност 

Безотговорните и несериозни хора са бодил в очите на Девите. Те държат на акуратност и точност, а в случай че закъснеете с 5 минути, ви предлагаме да се въоръжите с положителни причини, другояче като се появите, рецензиите няма да имат край.

4. Разсипничество

Смята се, че Девите са малко стиснати. Но това не е по този начин. По-скоро те са проведени и в рапределянето на парите и знаят по какъв начин да разпределят финансите си за харчене. Обичат да икономисват и са положителни в това. Преди да купят нещо, те добре обмислят дали в действителност ще им би трябвало. Именно поради отговорността си в харченето на пари те полудяват от хора, които купуват ненужни неща.

5. Повърхностност

Като перфекционисти, те се пробват да извършват всички задания по най-хубавия метод, като дават най-хубавото от себе си. Веднъж почнали нещо, не стопират, до момента в който не го завършат. Поради това те мъчно си сътрудничат с хора, които правят нещата незадълбочено и безредно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР