Представителите на Интер и Милан, кметът на Милано Джузепе Сала

...
Представителите на Интер и Милан, кметът на Милано Джузепе Сала
Коментари Харесай

Обсъждат реновация на “Сан Сиро“

Представителите на Интер и Милан, кметът на Милано Джузепе Сала и хора от строителната италианска компания WeBuild ще се срещнат през днешния ден в общината на града, с цел да обсъдят ремонта на именития стадион " Сан Сиро ", оповестява изданието " Calcio e Finanza ".
Прочетете още
Както е известно, положението на оборудването е надалеч от съвършено. Поради тази причина и Милан и Интер възнамеряват да изградят лични игрища в покрайнини на Милано - " росонерите " в Сан Донато, а " нерадзурите " в Роцано.

Все отново обаче разнообразни хрумвания и планове за реставрация на " Сан Сиро " не престават да съществуват и точно това ще се разисква през днешния ден.

Според информациите, три са вероятните разновидности за възстановяване положението на " Джузепе Меаца ". Първото допустимо предложение е краткотрайно решение, което включва преструктуриране и реставрация, целящи да създадат " Сан Сиро " приложим през идващите 10 години.

Вторият вероятен вид е блян към дефинитивно възобновяване, което и Интер, и Милан към този момент са оценявали и изразявали преди да предложат концепцията за нов " Сан Сиро " в същия регион през 2019 година - план, който в последна сметка беше отритнат заради логистични компликации.

Третият вид, който се смята за нещо приблизително сред първите две, е WeBuild да показа проект, който включва минимални строителни и ремонтни действия, което затова ще разреши на двата милански гранда да разполагат с актуализирано оборудване, до момента в който чакат да се реалокират на нов стадион, само че оставяйки вратата отворена за опцията за по-съществена реставрация на по-късна дата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР