Представителите на четири знака от зодиакалния кръг ценят свободата си

...
Представителите на четири знака от зодиакалния кръг ценят свободата си
Коментари Харесай

НЕСЕРИОЗНИ: Тези зодии избягват сериозните връзки

Представителите на четири знака от зодиакалния кръг ценят свободата си повече от любовта. Те избират да не се обвързват и постоянно бягат от отговорностите. Ето кои са те:

Овен

За хората, родени под този знак, връзките без отговорности са нещо изцяло обикновено. За тях романтиката във връзката завършва толкоз бързо, колкото и стартира, предизвестява " Флагман ". Същевременно Овните не всеки път се отхвърлят изцяло от колегата си: в случай че се усещат добре в неговата компания, те от време на време възобновяват връзките си с него.

Стрелец

Стрелецът е знакът, който най-активно търси без задължения. Всеки опит да се посегне на неговата независимост е жертван на неуспех. Докато представителите на този знак не намерят „ своя “ човек, те избират неангажиращите връзки.
свързани новини6571на 05.05.202129556на 07.10.2020
Водолей

Хората, родени под това съзвездие, обичат да живеят и оптимално да се любуват на живота, в това число и на флиртовете. Те желаят постоянно да имат избор, само че в същото време не се отхвърлят от връзките с към този момент някогашните им сътрудници. Ако на хоризонта на Водолея се появи специфичен човек, той може да промени възгледите си за любовта.

Близнаци

Представителите на този знак са привикнали да се възползват от всяка опция да прекарат добре времето с обичания си. За тях безсмислени романи са отлична опция да задоволят любознанието си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР