Представители на съдебната власт и адвокати ще дискутират новата роля

...
Представители на съдебната власт и адвокати ще дискутират новата роля
Коментари Харесай

Представители на съдебната власт и адвокати ще дискутират новата роля на адвокатурата

Представители на правосъдната власт и юристи ще дискутират новата роля на адвокатурата , която се обуславя от измененията в Закона за медиацията . От Висшия правосъден съвет /ВСС/ ще проведат поредност от срещи, които ще бъдат на тематика:  „ Промени в Закона за медиацията – новата роля на адвокатурата “ .

Първите три от тях ще се проведат в Бургас, Стара Загора и Пловдив , надлежно на 15, 16 и 17 март. Целта на срещите е да бъде разискван институтът на правосъдната медиация и да бъдат дискутирани всички въпроси по основаването на правосъдните центрове за медиация, ролята на правосъдните посредници и юристите с оглед измененията в Закона за изменение и допълнение на Закона за медиацията.

Срещата с Адвокатска гилдия – Стара Загора ще се организира от 10:30 часа на 16.03.2023 година в Залата на колегията, надлежно в Стара Загора, ул. „ Пазарска “ № 35, вход от север.

На 15.03.2023 година от 14:00 часа в зала № 2 на Съдебната палата в Бургас, на ул. „ Александровска “ № 101 ще се състои форумът с Адвокатска гилдия – Бургас .

Срещата с Адвокатска гилдия – Пловдив е планувана за 17.03.2023 година от 14:00 часа в Кинозалата на Съдебната палата в Пловдив, бул. „ Шести септември “ № 167.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР