Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с жители

...
Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с жители
Коментари Харесай

От АБВ се срещнаха с жители на столичния квартал „Факултета“

Представители на управлението на Политическа партия АБВ се срещнаха с поданици на столичния регион „ Красна поляна “ в кв. „ Факултета “.

В рамките на срещата жителите на квартала сложиха основни проблеми пред политиците – невъзможността да узаконят къщите си в продължение на няколко десетилетия, както и неналичието на пътна инфраструктура. Отказите за легализиране на жилищни постройки били всеобща процедура. От общината обаче узаконявали главно здания с предопределение за търговски обекти.

Живеещите в столичния квартал споделиха, че мъжете от „ Факултета “ всеобщо вървят на работа. Те обаче дефинираха като смущаващи сметките си за електричество – за една или две стаи получавали сметки на стойност 300 – 500 лв..

Председателят на АБВ Румен Петков уточни, че случаите на противозаконни постройки в ромските квартали не са единични и напомни събитията във Войводиново, Варна и редица други. Понякога обаче с необяснимо безучастие страната инспирира сходен вид напрежение, както и избрани политици с недомислените си общи изявления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР