Представители на Коалиция Левицата!“ поискаха на протест пред Народното събрание

...
Представители на Коалиция Левицата!“ поискаха на протест пред Народното събрание
Коментари Харесай

Представители на „Левицата!“ излязоха на протест, поискаха да се сложи край на този парламент

Представители на Коалиция „ Левицата! “ желаеха на митинг пред Народното събрание (НС) да се постави завършек на този парламент.

Те носеха плакати „ За 5 часа чухме задоволително. ВЪН! “, „ Кога смяната стана замяна? “, „ Този митинг НЕ е координиран с посолствата “.

" Събрали сме пред българския парламент, с цел да напомним на националното посланичество смисъла на съществуването на българската страна ", съобщи Валери Жаблянов от „ Левицата! “.

" Днешният парламент се опозори преди да стартира да работи, по тази причина изборите не са покруса за България, нещастието за България ще бъде идващото държавно управление, принудително съединените болшинства в Народно събрание, разяснява той. Призовавам да се постави завършек на този парламент ", добави той.

Председателят на партия АБВ, част от Коалиция „ Левицата! “, Румен Петков разяснява, че обстановката в страната е повече от трагична.

„ Тази постройка, пред която сме се събрали, излъчва Политическа партия – изменничество и нецензурност “, сподели той.

" Сезираме прокуратурата за това, че към този момент дни наред по улиците на София се насочат апели за принуждение, за революция, за деинституционализация и държавен прелом, а българските институции си мълчат ", сподели Петков.

Костадин Паскалев разяснява, че вчерашните хулигански прояви в Народното събрание са продължение на погазването на публичния морал и законността в България.

" Тези, които желаеха да смъкват основния прокурор, да смъкват модела на ръководство на ГЕРБ, в този момент са в коалиция тъкмо с тези субекти ", уточни той.

" Правителството, което ще роди тази незаконна коалиция, може да бъде наречено по един единствен метод – „ държавно управление на страха от основния прокурор “, счита Паскалев.

„ Няма място сходно ръководство в страната, то няма да пази националния интерес и ползите на жителите. Затова най-добре е това Народно събрание да приключи своята активност и да вървим на избори “, съобщи още той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР