Представители на БСП-Шумен зарадваха стотици деца, младежи и възрастни хора,

...
Представители на БСП-Шумен зарадваха стотици деца, младежи и възрастни хора,
Коментари Харесай

БСП- Шумен дари над 300 козунака на деца, младежи и възрастни хора

Представители на БСП-Шумен зарадваха стотици деца, младежи и възрастни хора, пожелавайки им религия, успокоение, здраве и вяра, която да ги крепи и закриля. Социалистите раздадоха над 300 козунака, като по този метод се включиха в самодейността " Солидарен Великден ".

Посетиха Дома за остарели хора " Д-р Стефан Смядовски ", Центровете за настаняване от фамилен вид " Слънчево детство ", Дневният център за деца и възрастни хора с увреждания „ Слънчев лъч “, Център за обществена рехабилитация и интеграция за лица със зрителни увреждания, Център за обществена рехабилитация и интеграция за хора с физически увреждания, КСУ „ Детелина “, Дневен център за деца с увреждания със седмична грижа „ Калинка “ - с. Васил Друмев, Клубове на инвалидите и Център за обществена рехабилитация и интеграция за лица със зрителни увреждания.

Кампанията се организира в цялата страна по самодейност на Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия и по този метод поддържа и българското произвеждане и дребните компании.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР