Представители на БСП и Има такъв народ“ се срещнаха днес

...
Представители на БСП и Има такъв народ“ се срещнаха днес
Коментари Харесай

БСП и ИТН се срещнаха в парламента

Представители на Българска социалистическа партия и „ ИТН “ се срещнаха през днешния ден в 14:00 ч. в една от залите на Народното събрание за договаряния за сформиране на държавно управление, инициирани от политическата мощ, спечелила последните парламентарни избори.

„ Смятам, че в случай че в действителност подхождаме отговорно, диалогът би трябвало да бъде за цели и за политики, нещо, което ние приветстваме, и да оставим на назад във времето личностни диалози и тясно партийни цели и ползи “, съобщи депутатът от Има Такъв Народ, Виктория Василева. Тя изрази вяра, че срещата ще даде опция да се види къде „ имаме припокриване или разминаване “ в целите и да се види „ къде, дали изобщо е допустимо да срещнем някакви позиции по въпроса “.

Преди да стартират договарянията, водачът на Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова, отговори на Василева. „ Знаете нашата политическа позиция, че би трябвало да се опитаме да съставим постоянен кабинет, че имаме потребност от работещ парламент, поради на доста краткосрочни въпроси, които стоят открити пред страната “, изясни тя и добави, че проблемите би трябвало да минат през актуализацията на бюджета, за което „ е належащо да има работещ парламент “.

По-рано през днешния ден, в 11:00 ч., Има Такъв Народ се среща и с водачите на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, Мая Манолова и Николай Хаджигенов. Повече.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР