Представители на Барселона вече са в Лондон, където се очаква

...
Представители на Барселона вече са в Лондон, където се очаква
Коментари Харесай

Барселона започва отчаяни преговори с Ливърпул за Коутиньо

Представители на Барселона към този момент са в Лондон, където се чака да договарят с управлението на Ливърпул за звездата на отбора Филипе Коутиньо, пишат каталунските медии.

По този метод се удостоверяват информациите на други издания, че испанския гранд няма да се откаже елементарно от бразилеца и ще стори всичко по силите си, с цел да го вземе.

Основната причина за тези дейности е, че довечера управленията на Барса и Пари Сен Жермен привикват изключителни конференции, на които най-вероятно ще бъде оповестена договорката за Неймар. Срещата на ПСЖ с медиите е днес следобяд в Маями от 17:00 часа локално време, което е 23:00 часа вечерта във Франция.

Интересът на испанския гранд към плеймейкъра на Ливърпул не е от през вчерашния ден, а по-рано този месец от " Анфийлд " отхвърлиха оферта на стойност 72 млн. паунда.

Мениджърът на британския отбор Юрген Клоп бе безапелационен, че Коутиньо не се продава на каквато и да е цена. В Испания обаче настояват, че ново предложение от порядъка на 100 млн. евро няма по какъв начин да бъде отказано от страна на мърсисайдци.

Очаква се Барселона да прибере колосалните 222 млн. евро за звездата си Неймар, а от клуба виждат в Коутиньо идеалния негов заместител.

Вестник " Mundo Deportivo " пък допълня, че наред с Коутиньо, Барселона няма да се откаже и от Паулиньо, който е в китайския Гуанжоу Евъргранде.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР