Представители на Българския футболен съюз са отказали да приемат искане

...
Представители на Българския футболен съюз са отказали да приемат искане
Коментари Харесай

Екипът на Бербатов не е бил допуснат в БФС заради дезинфекция

Представители на Българския футболен съюз са отказали да одобряват искане за привикване на конгрес на БФС, квалифицирано от екипа на Димитър Бербатов и подкрепено от стотици футболни клубове. Обяснението е, че постройката на БФС е през целия ден в стерилизация.

" От футболния съюз отхвърлиха да одобряват документите в централата на БФС в " Бояна " с неуместно опрощение, че през целия ден имало стерилизация и няма никого. Представяте ли си единствено - никой в БФС да не работи, в случай че два български тима имат мачове от европейските клубни шампионати? Документите към този момент са пуснати по електронен път ", разгласи екипът на Бербатов, представен от БНР.

В рамките на няколко месеца Димитър Бербатов и екипът му се срещнаха с футболните клубове от всички райони, с цел да търсят поддръжка и да показват задачите си за промяна на българския футбол. Те се пробват да предизвикат свикването на конгрес на БФС още през тази година.

Бербатов към този момент разгласи, че ще се кандидатира за президент на БФС. Сегашният началник на футболната централа Борислав Михайлов ще е главният му съперник.

" Решени сме да доведем процеса до дъно и в случай че БФС откаже да свика конгрес, идната законова стъпка ще бъде да се обърнем към съда, който да свика конгреса, каквото е желанието на 1/3 от клубовете ", разяснява екипът на Бербатов след внасянето на настояването за конгрес в четвъртък.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР