Представител на Хамас предупреди днес, че палестинското ислямистко движение няма

...
Представител на Хамас предупреди днес, че палестинското ислямистко движение няма
Коментари Харесай

Хамас предупреди, че няма да освободи още от заложниците, докато израелската агресия срещу Газа не спре

Представител на " Хамас " предизвести през днешния ден, че палестинското ислямистко придвижване няма да освободи още от заложниците, които взе при офанзивата си в Израел преди близо два месеца, и даже няма да води договаряния по въпроса, до момента в който израелската експанзия против линията Газа не спре, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1194
" Ние държим (израелския министър-председател Бенямин) Нетаняху напълно виновен за живота на израелските заложници и за възпрепятстването на осъществяването на договорката за размяната им против палестинци, държани в израелски затвори ", сподели на конференция Осама Хамдан.

Малко по-рано висш израелски боен разгласи, че израелската войска е влезнала в центъра на град Хан Юнис в южната част на линията Газа през днешния ден - деня на най-интензивни сражения от началото на сухопътната интервенция, подхваната в палестинската територия в отговор на нападението в Израел на 7 октомври.

Движението " Хамас ", което ръководи в линията Газа от 2007 година, в това време разгласи, че броят на хората, убити при израелски удари в крайбрежното парче земя от началото на спора, е надхвърлил 16 хиляди, съобщи Франс прес.

Тези данни не са тествани по самостоятелен път.

Убитите в Газа към този момент са 16 248. Над 70 % от жертвите са деца и дами, надлежно 7112 и 4885, сподели в прессъобщение " Хамас ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР