Представете си: Станали сте сутринта, с усилие на волята сте

...
Представете си: Станали сте сутринта, с усилие на волята сте
Коментари Харесай

Мирзакарим Норбеков: Задайте си следния въпрос: „Кой съм Аз?“

 Представете си: Станали сте сутринта, с изпитание на волята сте се откъснали от леглото и сте полетели! Разперили сте своите благ криле, и … Или сте се събудили, излезли сте от спалния чувал, а към този момент сте милиардер!

Или внезапно – бамммм! – сдобили сте се със способността да творите магии. И сте станали вълшебник. Можете да създавате доста чудеса … в пера. Вие четете мислите на другите, вие виждате бъдещето, управлявате събитията.

Струва ви се необикновено?
Нещата стартират да се случват като с магическа пръчка.
И най-важното – животът с подлизурски усмивка ви дава на длан хиляди богатства!

Вие се наслаждавате на всеки минал ден, на всяко придвижване, на всяко свое поемане и издишване! Вие придобивате вътрешна естетика и мощ.

Можете сами да творите живота си!

Сега – внимание!

Представете си! Само за миг си представете. Напук на вашия психиатър. Представете си, че хвърчене, милиарди и способността ви да виждате, да чувствате, да възприемате, да вършиме положително и да се наслаждавате на щастието на другите хора и на техния живот – е действителност.

Почувствайте, че това е реалност.

Почувствайте, че това е по този начин! Защото в действителност това е по този начин!

Аз не имах вяра. Но тук, скъпи читатели, на една и съща планета с нас, на някакви си три-четири крачки от нас, живеят хора, които имат фантастични качества, които те предават от потомство на потомство.

И което е най-интересно: всеки един от вас, в случай че има предпочитание може да развие у себе си способността да основава събития по свое предпочитание, да приказва без думи, да вижда с вътрешното си око, да усеща хората на разстояние, въображаемо да гледа в бъдещето и доста повече такива неща като „ и по този начин нататък… “

Чудеса? Въобще не! Вие просто не знаете по какъв начин да извършите това. Просто в никакъв случай не сте опитвали. Защото в близост са същите хора като вас.

А и кой знае какво са това чудеса?

Ясно ли е? Хич не ви е ясно!

С една дума, желаете ли да откриете скритите си гении? Искате ли нещо да съумеете в този живот? Вие желаете ли да оставите диря в историята, тъй че вашите деца и внуци да се гордеят с вас?

Вие имате упоритости? Вие имате усет към велико съзидание?
Тогава едно от най-простите извършения е налично за всеки.

Попитайте себе си: „ Кой съм аз? “.
Старателно помислете и отговорете.
Отново попитайте: „ Кой съм аз? “.
Отговорете по различен метод.
И по този начин четиридесет пъти поред. А най-добре четиристотин!

Мирзакарим Норбеков

 

Методът „ Хоопонопоно “, който действително твори чудеса!

 

В основата на тази Древна Хавайска процедура и нейният главен принцип е концепцията, че човек е част от цялото и, променяйки себе си, той може да промени света към себе…

Цялата публикация

Не вярвате в чудеса – значи вие сте мутант!

 

Учените от дълго време са обърнали внимание на това, че скептиците в света са   по-малко от хората, които са подготвени да повярват в чудеса и в Бог. Както  потвърждават тези откриватели,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР