Представете си съпругата на един от най-могъщите хора в света.

...
Представете си съпругата на един от най-могъщите хора в света.
Коментари Харесай

Как изглежда съпругата на най-богатия арабски шейх – милиони мъже въздишат по нея

Представете си брачната половинка на един от най-могъщите хора в света. Със сигурност сте си представяли жена, покрита от глава до пети със злато, коприна и диаманти, интересуваща се единствено от благосъстоянието. Бързаме да ви убедим, че това не е напълно правилно.

И по този начин, представяме на вашето внимание – принцеса Амир ал-Тавил – изключителна хубавица, човеколюбец и бранител на човешките права. 



Принцеса Амира е родена на 15 ноември 1983 година в Рияд, Саудитска Арабия. Завършва учебно заведение там, само че по-късно продължава образованието си в Швейцария и Съединените щати, където се дипломира. 
                             

Омъжва се за принц Алуалид бин Талал през 2008 година На сватбената ѝ гала са поканени посетители от целия свят, като всеки втори от тях е в листата на Forbes. Тяхната любовна история стартира през 2000-те, когато се срещат по време на бизнес среща. Въпреки забележителната разлика във възрастта, те се влюбват и узаконяват връзката си шест години по-късно. Бракът им постоянно става обект на злословия и на клюки за иден бракоразвод. Влюбените обаче намерено приказват и до през днешния ден показват взаимното си почитание и откровена обич един към различен.



Ориенталската хубавица е известна с елегантното си и съвременно чувство за жанр, което постоянно радва почитателите ѝ. Тя постоянно носи обичайно саудитско облекло – абая и хиджаб, само че въпреки всичко избира западната мода. Сред обичаните ѝ марки са Chanel, Dolce & Gabbana, само че е обожател и на по-скромните H&M и ZARA. Освен това Амира е луда по локалните марки и прави всичко допустимо, с цел да подтиква и поддържа развиването им на стилния пазар.



Що се отнася до професионалните ѝ качества, принцесата е буен бранител на човешките права, и най-много на правата на дамите в родната ѝ страна. Тя е създател и общоприет секретар на фондация, която работи за увеличение на правата на дамите и младежите, а също по този начин оказва помощ за унищожаване на следствията от естествени бедствия.



Амира ал Талал е уважавана фигура в саудитското общество освен поради нейната женственост и нюх към хубостта, само че и поради богата си психика и предпочитание да оказва помощ. Всъщност животът ѝ надалеч не е " цветя и рози ", както на пръв взор наподобява. На раменете ѝ тежи голямата отговорност за стотици хиляди хора, тя би трябвало да кореспондира изцяло на статута и на престижа на брачна половинка си.

Благодарение на всеотдайността си към обществени дела и притежаването на качества като добрина, състрадание и мъдрост, Амира съумява да завоюва освен уважението на обществеността, само че и неговата благодарност и обич. 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР