Представете си огромен резерват с хора Какви са възможностите на

...
Представете си огромен резерват с хора Какви са възможностите на
Коментари Харесай

Земята е голяма „човешка“ ферма, контролирана от невронна мрежа

 Представете си голям резерват с хора

Какви са опциите на актуалната невронна мрежа? Научихме се да предвиждаме, проучваме и правим комплицирани калкулации благодарение на изкуствен интелект. Невронните мрежи могат да разпознават лица, да проектират комплицирани здания и даже да рисуват всевъзможни изображения. А невронните мрежи са в положение да ръководят разнообразни процеси. Правят го филигранно и това макар първичната разработка.

Нека си представим, че преди милиони години извънземните инцидентно са разкрили Земята, където са живели не най-интелигентните типове. Имайки неповторими технологии в ръцете си, извънземните единствено леко форсират еволюционните процеси.

В резултат на това се появява рационален човек и тогава стартира еволюцията, която ни докара до 21 век. Съгласете се, звучи малко налудничаво, само че единствено в случай че не навлизате в детайлности. Например, в теорията на еволюцията няма промеждутъчен клон – временен тип, който да стои сред глупавата маймуна и индивида. Всъщност ние се показваме незабавно, само че тогава остава открит въпросът – от кое място и по какъв начин?

Теорията за „ резервата “ би могла добре да изясни всички пропуски, измирането на динозаврите и други странни процеси, протичащи в разнообразни интервали от време.

Защо сме им на извънземните?

Отговорът на въпроса ще бъде доста елементарен – тъкмо както човек се нуждае от естествени резервати на Земята, лабораторни плъхове и други създания. Ние сме естествено любопитен тип, учим се и развиваме просвета. Как можем без животни, които да следим, учим привички и други характерности.

Сега разбирате ли какъв е залогът? Представете си, че извънземните са достигнали такова равнище на развиване, че могат да употребяват цели планети като резерват за проучване на типове. Дори актуалните учени не изключват, че в бъдеще човешки колонии ще се занимават с създаването на далечни планети. Така че за какво извънземен разсъдък да не може да прави това тъкмо в този момент.

Единственият проблем е, че ние и останалите живи същества на Земята действаме като опитни „ плъхове “. В последна сметка би трябвало да намерим отговори на всички въпроси, само че към този момент ще изградим нови теории.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР