Представете си колко красив би бил светът, ако хората не

...
Представете си колко красив би бил светът, ако хората не
Коментари Харесай

Не се чудете, ако видите колата си по този начин, а веднага се обадете в полицията

Представете си какъв брой хубав би бил светът, в случай че хората не вземат това, което не им принадлежи. Но това не може да се случи в актуалния свят, тъй като има толкоз доста крадци, които от време на време крадат доста скъпи неща да вземем за пример коли

Важно за пенсионерите: Експерт разкри машинация, 16 000 бяха излъгани от системата, изгубиха по 32 000 лв.

Затова, в случай че внезапно забележите монета, сложена в дръжката на колата, колкото се може по-скоро я махнете и подайте сигнал в полицията!

Това видимо нищожно нещо може да ви изиграе жестока смешка. В края на краищата, в случай че не забележите поставената в дръжката на колата монета, колата може да бъде открадната елементарно и безследно. Работата е в това, че стотинката попречва вратата от цялостно затваряне, тъй че даже при блокировка тази врата може елементарно да се отвори.

Разбира се, някой може да каже, че автомобилната му тревога работи ужасно. Но е по-добре да бъдете бдителни и деликатни. Ако забележите нещо съмнително или неуместно в колата си, по-добре е да се незабавно да се опитате да разберете от кое място и по какъв начин се е появило то и да съобщите незабавно в полицията.

Имате това право, тъй като е налице, че някой се готви да посегне на собствеността ви и вашата сигурност. Много по-целесъобразно е да се осведоми авансово полицията, когато се открие заплаха, в сравнение с да се изчака, до момента в който нещо се случи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР