Представете си да изгубите контрол върху тялото си. Сякаш целият

...
Представете си да изгубите контрол върху тялото си. Сякаш целият
Коментари Харесай

Когато "онези дни от месеца" просто не се търпят

Представете си да изгубите надзор върху тялото си. Сякаш целият свят с цялата си грубост се е стоварил точно върху вашия организъм. Болки в корема, мигрена, изнемощялост и това нервно напрежение и чувство, че нещо неприятно е на път да се случи, само че е тотално отвън вашия надзор.

Звучи непоносимо и е. По-лошото е, че сходно нещо (в по-голяма или в по-малка степен) се случва на всички дами през " тези дни от месеца ". Това са част от признаците на предменструалния синдром (ПМС).

Сред останалите признаци можем да забележим напрежение в гърдите, нервност, болежка в кръста и гърба, мускулна болежка, бодърствуване, липса на интерес към ежедневните действия, отвращение за работа или за контакти с останалия свят, отмалялост, липса на сила, честа промяна на настроенията, тревога, меланхолия, пристъпи на суматоха, сърцетуптене, затруднена централизация, подпухналост, гадене, пристъпи на мощен апетит, повишаване на тежестта и така нататък Според лекарите цялото неразположение най-често продължава от няколко дни до седмица.

Разбира се, не всяка жена изпитва всички тези гадни признаци вкупом, само че даже единствено някои от тях могат да бъдат много неприятни и да ви попречат да влезете в ежедневния си темп.

Данните от разнообразни проучвания демонстрират, че по-голямата част от дамите в България страдат от тежък предменструален синдром. Иначе казано, представете си всички тези изброени нагоре неща (или забележителна част от тях), усилени в допълнение. Неразположението е толкоз мощно, че въздейства освен на вас, само че и на хората към вас - не сте " най-хубавата допустима компания ", само че ви боли и ви е толкоз гадно, че изобщо не ви пука.

Лошото в тази ситуация е, че този проблем се пренебрегва. При тежък Постановление на Министерски съвет най-често се одобряват болкоуспокояващи лекарства, само че те действително третират (с изменчив успех) единствено локалната болежка като фактор.

В множеството случаи аргументи за общото неразположение при Постановление на Министерски съвет са прогестероновият недостиг, дефицитът на магнезий и витамин В6, нарушаванията в електролитния баланс, дехидратацията на организма. Всяка жена има своя си метод за справяне със обстановката, само че при необикновен дискомфорт се предлага фактически да се потърси медикамент, който да третира освен обособени признаци, а и аргументите за цялото неразположение.

" Лейди Хармония " съдържа натурални екстракти от агнус кастус, репей, гроздово семе, центела азиатика, органически селен и витамин D3 с благотворно въздействие върху женското здраве. Това са билки, които посредством разнообразни механизми въздействат на повишение равнището на прогестерон и по този метод доста успокояват признаците.

Приемът на " Лейди Хармония " при тежък Постановление на Министерски съвет може да подкрепи установяването на хормонален баланс в организма, което да влияе за естественото протичане на менструалния цикъл.

Също по този начин " Лейди Хармония " работи против мастните отлагания и целулита, въздейства благотворно върху кожата и съединителната тъкан, а също по този начин поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

" Лейди Хармония " е напълно естествен. Не съдържа скотски артикули, оцветители и консерванти. Можете да го намерите в аптеките и без рецепта.

Снимки: Лейди Хармония

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР