Представен е още един модел от семейството на Rolls-Royce Droptail.

...
Представен е още един модел от семейството на Rolls-Royce Droptail.
Коментари Харесай

Rolls-Royce показа най-скъпата нова кола

Представен е още един модел от фамилията на Rolls-Royce Droptail. Луксозният кабриолет коства към 30 милиона $, като това го прави най-скъпия автомобил в света към 2024 година
 Rolls-Royce сподели най-скъпата нова кола - 2
Общо се възнамерява да бъдат пуснати единствено четири кабриолета Rolls-Royce Droptail, които ще се разграничават един от различен във връзка с декорацията. По-конкретно, тази кола е третата в серията и има лично име - Arcadia Droptail.
 Rolls-Royce сподели най-скъпата нова кола - 3
Новият Rolls-Royce Droptail е грациозен 5.3-метров кабриолет с дълъг челен похлупак. Брандираната решетка е комбинирана с тънки диодни фарове. Джантите 22 цола са излъскани до искра.

Клиентът на този автомобил желае да бъде планиран в стила на обичайна архитектура на Югоизточна Азия. За тази цел корпусът му получава бял перлен цвят, а към боята са добавени микроскопични частици от стъкло и алуминий.

Салонът Rolls-Royce Arcadia Droptail е украсен със скъпа кожа и палисандрово дърво. 233 части от това дърво са употребявани за интериора и капака на багажника, а работата е траяла 8 000 часа.
 Rolls-Royce сподели най-скъпата нова кола - 4
Също по този начин, Rolls-Royce Arcadia Droptail има извънреден дизайн на инструментите, а на предния панел е инсталиран безценен часовник. Любопитното е, че единствено работата по направата на този часовник е лишила 5 месеца.
 Rolls-Royce сподели най-скъпата нова кола - 5
Както всички коли Rolls-Royce Droptail и Arcadia е оборудван с 6.75-литров битурбо V12 мотор, разполагащ с мощ от 600 к.с. и 840 Нм оптимален въртящ миг. Двигателят е комбиниран с осемстепенна автоматизирана скоростна кутия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР