Предсказанията на Ванга отдавна са я надживели. Помощта ѝ е

...
Предсказанията на Ванга отдавна са я надживели. Помощта ѝ е
Коментари Харесай

Ванга се свързвала с духовете на мъртвите чрез саксийни...

Предсказанията на Ванга от дълго време са я надживели. Помощта ѝ е белязала животите на хиляди, написа 24chasa.bg.

Ванга виждала гибелта, само че постоянно премълчавала, че наближава. До последно давала вяра на околните, които не са подготвени да чуят тежката истина. Понякога казвала, че би трябвало да са подготвени за кончината, и давала кураж.

Притеснени родители от огражденските села имали три тежко заболели деца. Затова отиват при ясновидката с вярата тя да даде лек и вяра за линеещите им рожби. У себе си нямат бучки захар, по тази причина дават на Ванга дрешки, носени от отрочетата им. След като ги докоснала, петричката ясновидка споделила: “На тия две деца облеклата да висят на простора. А на третото ги приберете”. Родителите създали заръчаното, само че не разбрали какъв е замисълът на врачката. Само няколко дни по-късно детенцето, чийто дрешки били прибрани, издъхнало. А другите две оздравели.

И даже и след гибелта на мъртвите пророчицата се свързвала с душите им и предавала значими завещания на наследниците. Хората, които отивали при нея да питат за труп, носели живо цвете в саксия. Ванга казвала, че

душата на мъртвеца сяда на цветето

Така правела по-лесно контакт с умрелия и общувала с него. Понякога предавала значими вести от отвъдното.

Още по тематиката четете ТУК

тагове ванга дух труп цвете
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР