Предсеизмични трусове разклащат региона по бреговете на Егейско море с

...
Предсеизмични трусове разклащат региона по бреговете на Егейско море с
Коментари Харесай

Русия укрепва влиянието си на юг

Предсеизмични земетресения разклащат района по крайбрежията на Егейско море с по-голяма активност, несъмнено, в Източното Средиземноморие, написа журналистът Костас Йорданидис в коментар в атинския всекидневник " Катимерини ".

Би било обаче много рисковано да се предвиждат някакви тектонски разбърквания, които да доведат до трагични промени в открития от години ред, основна характерност на който е постоянното разширение на съветското въздействие на юг. Въпреки че от идването на власт на болшевиките през 1917 година до рухването на комунистическите режими в Европа през 1989 година Русия мина през интервали на земетръсни промени, тя в никакъв случай не спря да бъде пропита от имперското мислене и да работи с непоклатима поредност при царете, при Сталин и при Путин в наши дни.

Като употребява злополучните начинания на Запада, които целяха издигането на амбициозни локални фактори, като се стартира от Грузия, след това Украйна и се доближи до присъединението на Крим, Владимир Путин начерта пътя за спускането на Русия на юг. Западът не съумя да реагира по безапелационен метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР