Председателят на ВКС Лозан Панов дръпна поредната си политическа реч.

...
Председателят на ВКС Лозан Панов дръпна поредната си политическа реч.
Коментари Харесай

Лозан Панов пак дръпна политическа реч, този път за закона за борба с корупцията

Председателят на Върховен касационен съд Лозан Панов дръпна следващата си политическа тирада. Това стана тази заран преди съвещанието на Съвета, където Панов дефинира като " екзотични " органите за битка с корупцията, които ГЕРБ и Българска социалистическа партия оферират да бъдат основани, оповестява Канал 3.

" Създаването на нетрадиционни и екзотични структури за битка с корупцията не може да замести минусите на съществуващите обичайни механизми на битка с корупцията. Имам поради прокуратурата, проверяващите органи ", съобщи Панов.

" Без да дадем отговор на обществото - какъв брой ще коства основаването на такива структури и за какво те в действителност нямат безапелационни резултати в битката с корупцията, мъчно мога да приема, че би трябвало да се основат нови институции - да се разроят нови институции в страната ", сподели Панов.

Председателят на Върховен касационен съд е сериозен към работата на следствието и прокуратурата, само че не е дал обществен доклад за свършеното в ръководения от него съд. Панов не е дал обществен доклад и за персоналните си финанси, " забравяйки " да подаде декларация до Сметната палата за приходите си. Напомняме, че Панов е единственият член на Висш съдебен съвет, който не попълни своята имотна декларация пред Сметната палата и сега против него към този момент тече инспекция на ДАНС и Национална агенция за приходите поради нарушаване на закона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР