Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов се включва в

...
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов се включва в
Коментари Харесай

Новината на ФАКТИ се потвърди: Лозан Панов се включва в президентската надпревара

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов се включва в президентската конкуренция като самостоятелен претендент, научи БНР от свои източници. Той ще бъде повдигнат от предприемчив комитет, който ще бъде основан през днешния ден.

Инициатива " Правосъдие за всеки ", която беше в основата на митингите против номинацията на Иван Гешев за основен прокурор, а след избора му към този момент две години упорства и за оставката му, е основател на тази кандидатура. Все още не е ясно кой ще е претендентът за вицепрезидент, както и дали в инициативния комитет ще има политически фигури от дясното пространство.

По информация на БНР представители на една от партиите в Демократична България също са взели участие в убеждаването на арбитър №1.

След Румен Радев и Анастас Герджиков Лозан Панов ще е третият, който се включва в конкуренцията за " Дондуков " 2 като самостоятелен. Той ще би трябвало да напусне поста си като ръководител на Върховен касационен съд. Това става 4 месеца преди да изтече мандатът му и в обстановка, в която там тече процедура за избор на нов арбитър №1.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР