Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан

...
Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан
Коментари Харесай

Цветанов участва в Конференция по сигурността в Сената на САЩ

Председателят на Управителния съвет на Евро-атлантическия център за сигурност Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа взе участие в конференция по сигурността в американския Сенат, проведена от сенатора от Републиканската партия Джеймс Инхоф и конгресмена републиканец Робърт Адерхолт.

Конференцията се организира в Russel Senate Building и беше отдадена на уязвимостите и проблемите при въвеждането на безжичните 5G мрежи в актуалния свят. Участниците се сплотиха към мнението, че това е една от най-значимите закани в региона на сигурността в идните години, най-много заради произхода на някои от мрежовите технологии.

Цветан Цветанов се срещна с дипломат Даниел Фрийд

Представители на американския Конгрес показаха мощно терзание от опцията китайския софтуерен колос „ Huawei “ да взе участие в построяването на мрежите от ново 5G потомство в страните от Европейския съюз и Англия. Конгресменът от Индиана Джим Банкс оповести собствен проектозакон, съгласно който съюзнически страни, употребяващи технологии на „ Хуавей “ в своите информационни мрежи ще бъдат обект на рестрикции и наказания при шерване на класифицирана информация.

Във Вашингтон Цветан Цветанов се срещна с проф. Йона Александър от Института „ Потомак “

В своето изявление Цветанов съобщи, че доста страни в Европейски Съюз посредством информационните си оператори, всъщност частни компании, към този момент вкарват софтуерни съставни елементи на „ Huawei “ в своите мрежи. За задачата е нужен обединен интегриран метод, който да даде общ резултат за всички съюзнически страни. Защото това не са проблеми пред пазарните механизми, а въпроси, касаещи националната сигурност и сигурността на груповите структури за сигурност, към които принадлежим, оповестиха от пресцентъра на Евро-атлантическия център за сигурност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР