Председателят на Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8

...
Председателят на Цветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8
Коментари Харесай

Републиканци за България се преклониха пред паметта на Христо Ботев


Председателят на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, зам.-председателят Горан Благоев  Горан Благоев Горан Благоев е български публицист и историк. Той е роден на 3 август 1967 година в гр., регионалният координатор на партията за Пловдив област Георги Пилев, дружно с членовете на Изпълнителния съвет - Теодор Шойлеков и Иван Анчев  Иван Анчев Иван Анчев е роден на 17 ноември 1969 година в София.  Завършил компетентност „ Политология “ в СУ участваха в отбелязването на 175 години от рождението на публициста, стихотворец и бунтовник Христо Ботев в Калофер, оповестиха от пресцентъра на партията.

Заедно със симпатизантите на Политическа партия „ “ те се преклониха пред паметта и делото му и сервираха цветя пред паметника на един от най-великите ни революционери в Мемориалния комплекс „ Христо Ботев “. В знак на респект и почитание пред делото на Христо Ботев цветя бяха поднесени и от регионалната организация на в Плевен в лицето на Христослав Михайлов. 

„ Каквото и да кажем за Христо Ботев ще е малко, по тази причина дано помним и славим делата му, да вземем нужното ни от написаното от него и да не забравяме за саможертвата му, с цел да я има през днешния ден България. Поклон пред паметта на великия Христо Ботев “, сподели Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР