Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев покани всички жители

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев покани всички жители
Коментари Харесай

Шефът на СОС кани всички на петото издание „Парк фест“

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев предложения всички поданици и посетители на София на петото издание на „ Парк фест “. Събитието ще се организира през днешния ден и на следващия ден в парк „ Студентски “.

Посетителите могат да се включат в открити тренировки по бейзбол, бадминтон, художествена гимнастика, кондиционна подготовка, изправителна гимнастика, йога, зумба, салса и доста други спортни интензивности.

Фестивалът дава опция за всички деца да се образоват в еко учебното заведение, което включва занятия по компютърно програмиране и роботика навън, както и занимателни игри свързани с опазването на околната среда.

За феновете на изкуството има танцови класове и креативен работилници по приложни изкуства.

Циркови представления, арт базар и огромни музикални концерти с присъединяване на група „ Сигнал “, „ ПИФ “, Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Криско са единствено част от  изненадите, които чакат посетителите на „ Парк фест “.

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел „ Значими събития “ и от календара на Фондация „ София- европейска столица на спорта “.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР