Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и кандидат за

...
Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и кандидат за
Коментари Харесай

Цветанов: Национално обединение на десницата е единствената алтернатива на левия популизъм и на политиката на страха |

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и претендент за депутат на Национално обединяване на десницата за 1 МИР-Благоевград и 4 МИР- Велико Търново организира срещи в Търговище, Разград и Силистра.

От взаимните срещи, които направиха дружно с водачите и представители на листите на Национално обединяване на десницата, хората споделяха, че е нужна повече осведомителна акция за това, което предлага консервативно десният съюз.

Национално обединяване на десницата е единствената опция на левия популизъм и на политиката на страха, които има в смесените региони, всявани от страна на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Водачът за Силистра Тамер Хасан има вяра в дясното обединяване, тъй като като човек от бизнеса знае, че дясната политика и правила са за обучение, за основаване на работни места и трудови привички, а не за политика на обществени помощи и липса на вероятност за локалните хора.
Държавата има потребност от политическо водачество с ясни десни политически решения и бистрота в ръководството.

Национално обединяване на десницата е с номер 7 в интегралната бюлетина за изборите за народни представители на 14 ноември. 

Избори 2021

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Платено съдържание
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР