Председателят на преизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин сподели разочарованието

...
Председателят на преизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин сподели разочарованието
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин обяви, че левицата в България се свива

Председателят на преизборния щаб на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин показа разочарованието си от изборния резултат на “БСП за България “, само че не вижда лична виновност за случилото се. Според него акцията е била “по учебник “, макар че партията се сви до под 14% поддръжка.

“Беше една акция по учебник. Естествено една акция не може да промени изцяло трендовете “, сподели Вигенин пред БНР.

Според него Българска социалистическа партия е партия, която не може да притегля младите и пред нея няма вероятност. “Няма за какво да си затваряме очите за това “, сподели Вигенин.

“Основната част от гласоподавателите на Българска социалистическа партия е в по-високите възрастови групи. Младите като цяло гласоподават за други политически обединения и макар че на терена на лявото продължаваме да сме сами, сякаш лявото се свива, левите гласоподаватели не виждат в нас цялостна опция на десницата сега “, добави той.

Според него лявото обединяване се е състояло ненапълно и то би трябвало да продължи да се развива. По думите на Вигенин фокусът на Българска социалистическа партия би трябвало да бъда върху това българската левица да стане привлекателна за младите и дейните хора.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР