Председателят на ПП Кирил Петков уличи Радостин Василев в съучастие

...
Председателят на ПП Кирил Петков уличи Радостин Василев в съучастие
Коментари Харесай

Кирил Петков: Това е координирана акция на проруските сили в България

Председателят на Политическа партия Кирил Петков уличи Радостин Василев в съучастничество в скрит план против сформиране на постоянно държавно управление, което си е сложило за цел да смени шефовете на службите за сигурност, и даде за образец " координацията на проруските сили в България - в това число " Възраждане " и Българска социалистическа партия ".

Петков нападна непосредствено ръководителя на ДАНС Пламен Тончев поради признанията на Василев, че той му се е обадил късно нощес, с цел да му даде защита заради хипотетична опасност за живота му.

" ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни диалози сред шефа на ДАНС и този народен представител? Възможно ли е в този диалог някой да е спрял стартирането на всички записи, които бяха готови? ", попита Петков.

Той описа пред публицисти, че е получил информация за други записи, които Василев не е пуснал на днешната си конференция - освен от националния съвет на Политическа партия - а от стаята на парламентарната група в Народното събрание и от централата на партията, правени в разнообразни дни.

Петков отхвърли Политическа партия и Демократична България да са съгласували претендентите си за ръководители на службите за сигурност с непознати посолства, само че уточни, че Европейски Съюз и НАТО ще бъдат осведомени за номинациите като част от отговорностите на страната като член на организациите.

" Никоя друга страна не може да ни въздейства какъв избор ще направи при бъдещите промени. Открито заявяваме, че всеки претендент, който ще предложим за службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група тук или в Европа, както и да не е бил сътрудник на вражеска страна или на Държавна сигурност ", сподели още той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР