Председателят на ПП АБВ алармира за нередности в община Вълчи

...
Председателят на ПП АБВ алармира за нередности в община Вълчи
Коментари Харесай

Румен Петков алармира за нередности в община Вълчи дол

Председателят на Политическа партия АБВ сигнализира за нередности в община Вълчи дол. Той заяви пред  медии, че ще подаде сигнал по този случай и също за нарушавания в построяването на газовата връзка Гърция – България.

За община Вълчи дол Петков изясни, че от КПКОНПИ е открит спор на ползи на кмета Георги Тронков и все пак, повече от месец ОИК отхвърля да в профил кмета от служба, както е по закон. „ В последна сметка на 11 юни Общинската изборна комисия с 10 на 0 гласа взе решение за преустановяване предварително пълномощията на кмета Георги Тронков. " 12, 13, 14, 15 юни – кметът продължава да върви на работа и да ръководи. Председателят на Общинския съвет Димитър Тодоров, който е претендент за народен представител на изборите за 11 юли, не е подал заявление за отпуск. Той продължава да извършва длъжността ръководител на Общинския съвет, което също е в несъгласие със закона. На предните избори - по същия метод “, уточни Румен Петков.
 Румен Петков прикани служебния кабинет да упорства за следствие на СЗО и Европейска комисия Румен Петков прикани служебния кабинет да упорства за следствие на СЗО и Европейска комисия
Настояването на АБВ за следствие разследване на СЗО и Европейска комисия в дейностите им да бъдат принудени държавните управления да закупят милиарди ваксин...

" И няма държавна институция,която да види тези неща и да се потърси отговорност ", възрази Петков, уверен, че това са неща, които служебното държавно управление би трябвало да реши генерално. 

„ Ще напиша сигнал до министъра на вътрешните работи, тъй като нямам доверие на основния прокурор Иван Гешев. Ще напиша сигнал и по отношение на газовата връзка Гърция – България. Не се двоумя да кажа – налице са тежки корупционни практики. Ще направя вероятното до края на седмицата двата сигнала да са в деловодството на Министерство на вътрешните работи “, съобщи водачът на АБВ.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР