Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще открие третия национален форум на Предприемачи ГЕРБ „Предприемачество. Развитие. Перспективи“ в Поморие

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще открие в Поморие третия народен конгрес на Предприемачи ГЕРБ „ Предприемачество. Развитие. Перспективи “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Събитието ще се организира в Гранд Хотел Поморие от 13.30 часа. Форумът се провежда взаимно от ПГЕРБ, Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и Фондация „ Ханс Зайдел “.

В рамките на събитието Цветан Цветанов ще изнесе и лекция на тематика „ Политически и стопански процеси в България и Европа “. В откриването на конференцията ще вземат участие и кметът на Бургас и зам.-председател на ГЕРБ Димитър Николов, ръководителят на ПГЕРБ Валя Чилова, регионалният координатор на ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, кметът на Поморие Иван Алексиев и представителят на Фондация “Ханс Зайдел” за България Богдан Мирчев.

Гост-лектори на форума ще бъдат евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП и интернационален секретар на ПГЕРБ Ева Майдел, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, зам.-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова, зам.-министърът на образованието Таня Михайлова, депутатът от ГЕРБ Тома Биков, ръководителят на УС на Фонд на фондовете Мартин Дановски и икономистът Лъчезар Богданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР