Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕНП и директор на кампанията на ЕНП за европейските избори през 2019 г. Дара Мърфи

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна със зам.-председателя на ЕНП Дара Мърфи. Това се случи в Брюксел в границите на 28-та Среща на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти на Европейски Съюз и в Европейския парламент, оповестиха от партийната централа.

Дара Мърфи, който е и шеф на акцията на ЕНП за европейските избори през 2019 година, срещна Цветанов с главните тематики, които се обрисуват като акценти в публичното мнение за акцията следващата година. Двамата се сплотиха към мнението, че ЕНП и държавните управления на ЕНП в държавите-членки са свършили доста работа в полза на европейските жители и най-важният инструмент за противопоставяне на подправените вести е точно запознаването на жителите с тези достижения.

„ Фалшивите вести като феномен са опасност за демокрацията на европейско и национално равнище. Необходимо е систематичните политически партии да проявят разсъдък и да не се подават на популизма, а да не престават да противодействат на пропагандата с действителни резултати и пряк контакт с гласоподавателите “, означи Мърфи, като акцентира, че ГЕРБ е образец за подражателство в това отношение. На собствен ред Цветан Цветанов означи, че е основно на идните избори ЕНП да показва силата, която е показвала досега като мотор на европейския план. Дара Мърфи добави, че ЕНП е едно от дребното политически фамилии на европейско равнище, което не задава въпроса какъв брой Европа, а пита жителите каква Европа желаят и по-късно работи за изпълняването на поетите задължения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР