Председателят на ПГ на ГЕРБ Дедислава Атанасова обяви пред БНР,

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Дедислава Атанасова обяви пред БНР,
Коментари Харесай

ГЕРБ обмисля вот на недоверие срещу правителството

Председателят на ПГ на ГЕРБ Дедислава Атанасова разгласи пред БНР, че от партията обмислят избор на съмнение към държавното управление. По думите ѝ кабинетът не възнамерява нищо, което да е обществено известно.

" Няма потребност опозицията да подкопава ръководството, тъй като то се е закопало от дълго време. Обмисляме избор на съмнение. Има доста тематики, за които да се изиска избор на съмнение. На първо място ще желаяме оставката на зам.-председателя на Народното събрание. Тази коалиция би издържала единствено и единствено да остане във властта. " - сподели тя.

Атанасова разяснява и спрените газови доставки от Русия.

" Всички страни са намерили метод да правят заплащане, с цел да подсигуряват своя народен интерес. Няма страни, които заплащат в рубли, само че са намерили метод да подсигуряват доставките си на природен газ. Какъв газ употребява България и от какъв снабдител? Както и до момента, само че на цената плюс посредническите такси, които не знаем в чии джобове влизат. Ако ГЕРБ имаше опция да предлага решение, щеше да го направи. Отново се завърнаха медиаторите в доставката на природния газ ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР